• Shqip
  • English
  • German
  • French
Fituesit e Kupës - femrat
Fituesit e Kupës - femrat

Pasi Kupa e Kosovës në konkurrencën e femrave nuk u zhvillua me rregull nga vitet e 60-ta dhe mos pjesëmarrjes se skuadrave te femrave ne gara, ne po ju paraqesim emrat e skadrave fituese nga viti 1994/5 kur i kemi shenimet dhe deri me sot.

 

Viti

Emri i klubit

Vendi 

  Vërejtje 

2019/20

Vushtrria

Vushtrri


2018/19

Istogu

Istog

 

2017/18

Istogu

Istog


2016/17

Prishtina

Prishtinë


2015/16

Prishtina

Prishtinë


2014/15

Kastrioti

Ferizaj


2013/14

Kastrioti

Ferizaj

 

2012/13

Kastrioti

Ferizaj

 

2011/12

Prishtina 

Prishtinë

 

2010/11

Prishtina

Prishtinë

 

2009/10

Kastrioti

Ferizaj

 

2008/09

Prishtina

Prishtinë

 

2007/08

Prishtina

Prishtinë

 

2006/07

Kosova

Vushtrri

 

2005/06

Kastrioti

Ferizaj

 

2004/05

Kosova  

Vushtrri

 

2003/04

Prishtina

Prishtinë

 

2002/03

Kosova

Vushtrri

 

2001/02

Kastrioti

Ferizaj

 

2000/01

Vjosa

Shtime

 

1999/00

Trepça

Mitrovicë

 

1998/99

       /

 

Garat e Kupës nuk u zhvilluan për shkak  luftës 

1997/98

     /


Garat e Kupës nuk u zhvilluan për shkak  luftës 

1996/97

Prishtina

Pejë

 

1995/96

Kastrioti

Pejë

Para vitit 1991 emërtohej “Borac”  

1994/95

Prishtina

Prishtinë

 

1994/95

Vjosa

Shtime