• Shqip
  • English
  • German
  • French
TE SHTUNËN NIS KAMPIONATI I GRUP-MOSHAVE TE REJA
TE SHTUNËN NIS KAMPIONATI I GRUP-MOSHAVE TE REJA
Këtë fundjavë fillojnë garat e grup-moshave te reja kadetëve dhe kadeteve te reja (pionier dhe pioniere) te cilat do të  zhvillohen me 1 dhe 2 qershor (përveç  Grupit  ‘B’ të meshkujve  që për shkak të mos sigurimit të palestrës zhvillohet më vonë)  në Ferizaj, Prishtinë dhe Deçan.\r\n\r\nXHUKA\r\n\r\nTë drejt loje dhe paraqitje për skuadra kanë lojtaret e lindura ne vitin 1998 tek vajzat dhe me te reja, kurse tek djelmoshat lojtarët  e lindur ne vitin 1997 e më të rinj.\r\n\r\nE veçanta e këtyre garave do te jetë se gjatë këtij Kampionati te grup-moshave te reja ndeshjet do ti drejtojnë kandidatet për gjyqtarë fillestar që kanë aplikua në Shoqatën e  Gjyqtarëve të Hendbollit të Kosovës 5 çifte t e reja ne mesin e te cilëve edhe dyshja Agnesa Canolli – Ema Hoti nga Prishtina.\r\n\r\nORARI I ZHVILLIMIT TË NDESHJEVE – KADETËT E RINJ (PIONIERËT)\r\n\r\n  GRUPI “A”\r\n\r\nJava e 1-rë më 01.06.2013 në FERIZAJ takohen:\r\n\r\nDrita – Drenica            (D.Shosholli – Sh.Maloku, I.Sadriu) në ora 9:00\r\n\r\nZhegra – Kastrioti B.Kurti – S.Ahmeti, R.Obrazhda) në ora 10:45\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 2-të më 01.06.2013 në FERIZAJ takohen:\r\n\r\nPrishtina – Drita (Sh.Maloku – D.Shosholli, R.Obrazhda) në ora 11:30\r\n\r\nDrenica – Zhegra (S.Ahmeti – B.Kurti, I.Sadriu)         në ora 12:15\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 3-të më 01.06.2013 në FERIZAJ takohen:\r\n\r\nZhegra – Prishtina (F.Jashari – M.Selmai, Obrazhda) në ora 13:00\r\n\r\nKastrioti – Drenica (Sh.Maloku – D.Shosholli, Sadriu) në ora 13:45\r\n\r\n \r\n\r\nGrupi “A” në FERIZAJ\r\n\r\nJava e 4-të më 02.06.2013 në FERIZAJ\r\n\r\nPrishtina – Kastrioti (G.Bujupi – Ge.Bujupi, Obrazhda) në ora 9:00\r\n\r\nDrita – Zhegra (F.Jashari – M.Selmani, Sadriu) në ora 9:45\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 5-të më 02.06.2013 në FERIZAJ takohen:\r\n\r\nKastrioti – Drita (B.Kurti – S.Ahmeti, Obrazhda) në ora 12:30\r\n\r\nDrenica – Prishtina (Sh.Maloku – D.Shosholli, Sadriu)            në ora 13:15\r\n\r\n \r\n\r\nORARI I ZHVILLIMIT TË NDESHJEVE – KADETET E REJA (PIONIERET)\r\n\r\n \r\n\r\nGRUPI “A”\r\n\r\nJava e 1-rë më 01.06.2013 në Prishtinë takohen:\r\n\r\nPrishtina – Trepça (H.Beqaj – K.Mehmetaj, N.Beshiri)në ora 12:00\r\n\r\nKastrioti – Samadrexha (A.Cakolli – E.Hoti, I.Zhilivoda) në ora 12:45\r\n\r\nDrita – Kosova (A.Fejza – R.Çerkezi, Xh.Vitaku) në ora 13:30\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 2-të më 01.06.2013 në Prishtinë takohen:\r\n\r\nKastrioti – Prishtina (H.Beqaj - K.Mehmetaj, Zhilivoda) në ora 14:15\r\n\r\nTrepça – Drita (A.Cakolli – E.Hoti, N.Beshiri) në ora 15:00\r\n\r\nSamadrexha – Kosova            A.Fejza – R.Çerkezi, Xh.Vitaku) në ora 15:45\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 3-të më 02.06.2013 në Prishtinë takohen:\r\n\r\nPrishtina – Samadrexha(A.Fejza – R.Çerkezi, Beshiri) në ora 9:00\r\n\r\nDrita – Kastrioti (A.Cakolli – E.Hoti, Xh.Vitaku) në ora 9:45\r\n\r\nKosova – Trepça (A.Fejza – R.Çerkezi, Zhilivoda) në ora 10:30\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 4-të më 02.06.2013 në Prishtinë takohen:\r\n\r\nPrishtina – Drita (A.Fejza – R.Çerkezi, Zhilivoda) në ora  11:15\r\n\r\nKastrioti – Kosova (A.Cakolli – E.Hoti, Beshiri)në ora  12:00\r\n\r\nSamadrexha – Trepça  (Fejza – Çerkezi, Xh.Vitaku) në ora  12:45\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 5-të më 02.06.2013 në Prishtinë takohen:\r\n\r\nDrita – Samadrexha (E.Hoti – A.Cakolli, Zhilivoda) në ora 13:00\r\n\r\nKosova – Prishtina (Fejza – Çerkezi, Beshiri)            në ora 15:30\r\n\r\nTrepça – Kastrioti( Zh.Viaku) në ora 16:15.\r\n\r\n \r\n

ORARI I ZHVILLIMIT TË NDESHJEVE – KADETET E REJA (PIONIERET)

\r\n

 

\r\nGRUPI “B”\r\n\r\nJava e 1-rë zhvillohet më 02.06.2013 në  Deçan takohen:\r\n\r\nIstogu – Deçani (F.Ademaj – B.Gashi, N.Morina)  në ora 11:00                    \r\n\r\nVëllaznimi – Shqiponja (H.Beqaj – K.Mehmetaj, N.Morina)  në ora 11:45\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 2-te zhvillohet më 02.06.2013 në Deçan takohen:\r\n\r\nIstogu – Shqiponja (H.Beqaj – K.Mehmetaj, N.Morina) në ora 12:30\r\n\r\nVëllaznimi – Deçani (F.Ademaj – B.Gashi N.Morina) në ora 13:15\r\n\r\n \r\n\r\nJava e 3-te më 02.06.2013 në Deçan takohen:\r\n\r\nIstogu – Vëllaznimi (H.Beqaj – K.Mehmetaj, N.Morina) në ora 14:00\r\n\r\nDeçani – Shqiponja (F.Ademaj – B.Gashi N.Morina) në ora 14:45\r\n\r\n \r\n\r\n 
List of videos
Edicioni 2020/2021
Edicioni 2020/2021
ID Logo Ekipi L F B H +/- Diferenca P
1 Besa Famgas 0 0 0 0 0 : 0 0 0
2 Prishtina 0 0 0 0 0 : 0 0 0
3 Trepça 0 0 0 0 0 : 0 0 0
4 Kastrioti 0 0 0 0 0 : 0 0 0
5 Vëllaznimi 0 0 0 0 0 : 0 0 0
6 Vushtrria 0 0 0 0 0 : 0 0 0
7 Prizreni 0 0 0 0 0 : 0 0 0
8 Drenica 0 0 0 0 0 : 0 0 0
9 Llapi 0 0 0 0 0 : 0 0 0
10 Zhegra 0 0 0 0 0 : 0 0 0
Ediconi 2020/2021
Ediconi 2020/2021
ID Logo Ekipi L F B H +/- Diferenca P
1 Ferizaj 0 0 0 0 0 : 0 0 0
2 Istogu 0 0 0 0 0 : 0 0 0
3 Vushtrria 0 0 0 0 0 : 0 0 0
4 Prishtina 0 0 0 0 0 : 0 0 0
5 Kastrioti 0 0 0 0 0 : 0 0 0
6 Jusuf Gërvalla 0 0 0 0 0 : 0 0 0
7 Shqiponja 0 0 0 0 0 : 0 0 0
8 Samadrexha 0 0 0 0 0 : 0 0 0
9 Vëllaznimi 0 0 0 0 0 : 0 0 0
10 Vjosa 0 0 0 0 0 : 0 0 0
11 Drita 0 0 0 0 0 : 0 0 0

Facebook