• Shqip
  • English
  • German
  • French
PRISHTINA BESON NE CILËSI BESA Famiglia NË TRADITË
PRISHTINA BESON NE CILËSI BESA Famiglia NË TRADITË
Nësër mbrëma me zhvillimin e ndeshjes së tretë finale të PLAY-OFF-it  Prishtina – BESA Famiglia mbyllet perdja  e Kampionatit të Superligës së meshkujve me çrast edhe promovohet Kampioni për edicionin 2012/13, ku të dy skuadrat finaliste me te drejt pretendojnë të shpallen Kmapion, pas një Kampionati maratonik dhe zhvillimit te mbi 30 ndeshjeve kampionale dhe të Kupës së Republikës së Kosovës.\r\n\r\n66666666666666\r\n\r\nDashamirët e hendbollit me të drejtë presin ndeshje interesante, hendboll cilësorë sepse më kalkulime nuk ka, duke u mbeshtetur në lojtarët që do të jenë akter të kesaj ngjarjeje te vitit ne hendbollin kosovar.\r\n\r\nVështirë mund të parashikohet fituesi duke u bazuar edhe në katër përballjet e  deritashme, kur ndeshjet perfundonin me barazim apo fitore t e ngusht, qka tregon se edhe përkunder cilësisë së KH Prishtina(70 per qind të Përfaqësuesës së Kosovës) tradita dhe përvoja shpesh vjen në shprehje siç kemi rastin me KH BESA Famiglia, prandaj me të drejt pritet një hendboll interesant dhe cilësor dhe shpresojmë me sjellje korrekte të akterëve në fushë, dhe le te fiton më i miri.\r\n\r\nNdeshaj zhvillohet ne ora 20:15, kurse  e drejtojnë gjyqtarët A.Vitaku-E.Vitaku, ndërsa vëzhgues Sdariu.\r\n\r\n \r\n\r\nKAMPIONËT E KOSOVËS NGA VITET 1954 – 2013\r\n\r\nFederata e Hendbollit e Kosovës ka arritur që të sigurojë evidencën e  fituesëve të Kampionateve në konkurencën emeshkujëve që nga vitit i largët 1954/55,  kur Kampionati u zhvillua në formë të turneut e deri në ditën e sotme kur skuadrat kosovare garojnë edhe në Kupat e EHF-it.\r\n\r\n \r\n\r\nKAMPIONATI \r\n
\r\n\r\n2012/13   ?                    \r\n2011/12 Besa Famiglia (Pejë)\r\n\r\n2010/11 Kastrioti (Ferizaj)\r\n2009/10 Kastrioti (Ferizaj)\r\n\r\n2008/09 Prishtina (Prishtinë)\r\n2007/08 Prishtina (Prishtinë)\r\n2006/07 Besa Famiglia (Pejë)\r\n2005/06 Besa Famiglia (Pejë)\r\n2004/05 Besa Famiglia (Pejë)\r\n2003/04 Besa (Pejë)\r\n2002/03 Besa (Pejë)\r\n2001/02 Besa (Pejë)\r\n2000/01 Trepça (Mitrovicë)\r\n1999/00 Kastrioti (Ferizaj)\r\n\r\n_____________________________________________________________\r\n1998/99 Kampionati nuk u zhvillua fare për shkak të luftës në Kosovë\r\n1997/98 Drita (Gjilan) kampion vjeshtor, kurse kampionati pranveror nuk u zhvillua për shkak të  luftës\r\n\r\n_____________________________________________________________\r\n1996/97 Besa (Pejë)\r\n1995/96 Besa (Pejë)\r\n1994/95 Prishtina (Prishtinë)\r\n1993/94 Trepça (Mitrovicë)\r\n\r\n1992/93 Kastrioti (Ferizaj)\r\n1991/92 Kastrioti (Ferizaj)\r\n1990/91 Buduçnosti (Pejë)  (Besa e sotme)\r\n1989/90 Trepça (Mitrovicë)\r\n1988/89 Prishtina (Prishtinë)\r\n1987/88 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1986/87 Kosova (Vushtrri)\r\n1985/86 Bozhuri (Gjilan) (Drita e  sotme)\r\n1984/85 Vëllaznmi (Gjakovë)\r\n1983/84 Bozhuri (Gjilan)\r\n1982/83 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1981/82 Kosova (Vushtrri)\r\n1980/81 KNI “Ramiz Sadiku” (Prishtinë)\r\n1979/80 Deçani (Deçan)\r\n1978/79 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1977/78 Samadrexha (Samadrexhë)\r\n1976/77 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1975/76 Prishtina (Prishtinë)\r\n1974/75 Trepça (Mitrovicë)\r\n1973/74 Bozhuri (Gjilan)\r\n1972/73 Bozhuri (Gjilan)\r\n1971/72 Obiliqi (Obiliq)\r\n1970/71 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1969/70 Drenica (Gllogovc)\r\n1968/69 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1967/68 Trepça (Mitrovicë)\r\n1966/67 Bozhuri (Gjilan)\r\n1965/66 Obiliqi (Obiliq)\r\n1964/65 Kosova (Prishtinë)\r\n1963/64 Prizreni (Prizren)\r\n1962/63 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1961/62 Vëllaznimi (Gjakovë)\r\n1960/61 Buduçnosti (Pejë)\r\n1959/60 Normailisti (Prishtinë)\r\n1958/59 Normalisti (Prishtinë)\r\n1957/58 Normalisti (Prishtinë)\r\n1956/57 Normalisti (Prishtinë)\r\n1955/56 Normalisti (Prishtinë)\r\n1954/55 Normalisti (Prishtinë)\r\n\r\n \r\n\r\n
\r\n 
List of videos
Edicioni 2020/2021
Edicioni 2020/2021
ID Logo Ekipi L F B H +/- Diferenca P
1 Besa Famgas 0 0 0 0 0 : 0 0 0
2 Prishtina 0 0 0 0 0 : 0 0 0
3 Trepça 0 0 0 0 0 : 0 0 0
4 Kastrioti 0 0 0 0 0 : 0 0 0
5 Vëllaznimi 0 0 0 0 0 : 0 0 0
6 Vushtrria 0 0 0 0 0 : 0 0 0
7 Prizreni 0 0 0 0 0 : 0 0 0
8 Drenica 0 0 0 0 0 : 0 0 0
9 Llapi 0 0 0 0 0 : 0 0 0
10 Zhegra 0 0 0 0 0 : 0 0 0
Ediconi 2020/2021
Ediconi 2020/2021
ID Logo Ekipi L F B H +/- Diferenca P
1 Ferizaj 0 0 0 0 0 : 0 0 0
2 Istogu 0 0 0 0 0 : 0 0 0
3 Vushtrria 0 0 0 0 0 : 0 0 0
4 Prishtina 0 0 0 0 0 : 0 0 0
5 Kastrioti 0 0 0 0 0 : 0 0 0
6 Jusuf Gërvalla 0 0 0 0 0 : 0 0 0
7 Shqiponja 0 0 0 0 0 : 0 0 0
8 Samadrexha 0 0 0 0 0 : 0 0 0
9 Vëllaznimi 0 0 0 0 0 : 0 0 0
10 Vjosa 0 0 0 0 0 : 0 0 0
11 Drita 0 0 0 0 0 : 0 0 0

Facebook